ТЕЛЕФОН:
+389 (0)2 32 32 877

РАБОТНО ВРЕМЕ:
пон-чет
12:00-24:00
пет-саб
12:00-01:00

Споделуваме со вас

26.05.2017

Дали знаевте дека нема разлика меѓу пенливо вино и шампањско?

Повеќе »

24.05.2017

Болоњска кујна. Што е дел од неа, а што не?

Повеќе »

20.05.2017

Денеска е светски ден на вискито.

Повеќе »

16.05.2017

Дали знаете дека Воденица Мулино е прв сертифициран италијански ресторан во Македонија?

Повеќе »

Дали знаете дека постојат повеќе видови школки остриги?

Повеќе »

Дали знаете како се прави Аперол шприц?

Повеќе »

Контакт

Ул. Теодосиј Гологанов 69 1000 Скопје, Македонија
+389 (0)2 32 32 877
info@vodenicamulino.com.mk

© 2019 Воденица-мулино