PHONE:
+389 (0)2 32 32 877

WORKING HOURS:
mon-thu
12:00-24:00
fri-sat
12:00-01:00

Медитерански дух на бродот Сенигалија

Бродот Сенигалија кој е првиот хотел на вода во Скопје. Хотелот е дел од групација заедно со Restaurant Vodenica-Mulino, Spizzicotto Zoo, Spizzicotto GTC & Spizzicotto City Mall.


Искусете го медитеранскиот дух за сместување и за храна во ова најуникатно место во Скопје. Доживејте да спиете на вода во удобните соби на хотелот, но и да јадете специјалитети во нашиот ресторан и на палубата опкружени со прекрасниот амбиент во срцето на Скопје. 

Бидете и вие дел од големиот број корисници кое го раскажуваат незаборавното искуство од Сенигалија а резервацијата ја направиле преку booking.com.

Blog

Tuesday August 8th, 2017

Искусниот тим на Воденица-Мулино имаше чест да ја подготви и послужи синоќешната вип гала вечера за купот на УЕФА во Скопје.

Read More »

Friday July 14th, 2017

Бродот Сенигалија кој е првиот хотел на вода во Скопје. Хотелот е дел од групација заедно со Restaurant Vodenica-Mulino, Spizzicotto Zoo, Spizzicotto GTC & Spizzicotto City Mall.

Read More »

Monday July 10th, 2017

Ако сте љубител на риба, ви предлагаме шест начини како да зготвите совршена риба:

Read More »

Contact

Str. Teodosij Gologanov 69 1000 Skopje, Macedonia
+389 (0)2 32 32 877
info@vodenicamulino.com.mk

© 2019 Vodenica-Mulino