PHONE:
+389 (0)2 32 32 877

WORKING HOURS:
mon-thu
12:00-24:00
fri-sat
12:00-01:00

Blog

Tuesday August 8th, 2017

Искусниот тим на Воденица-Мулино имаше чест да ја подготви и послужи синоќешната вип гала вечера за купот на УЕФА во Скопје.

Read More »

Friday July 14th, 2017

Бродот Сенигалија кој е првиот хотел на вода во Скопје. Хотелот е дел од групација заедно со Restaurant Vodenica-Mulino, Spizzicotto Zoo, Spizzicotto GTC & Spizzicotto City Mall.

Read More »

Monday July 10th, 2017

Ако сте љубител на риба, ви предлагаме шест начини како да зготвите совршена риба:

Read More »

Friday July 7th, 2017

Ова едноставно правило е се што треба да знаете кога станува збор за комбинирањето на вина со италијански тестенини. Состојките на сосот ќе ви помогнат да најдете фантастично вино кое одговара со него.

Read More »

Monday June 5th, 2017

Дали знаевте дека овие 10 зеленчуци може да се одгледуваат во саксија?

Read More »

Friday May 26th, 2017

Дали знаевте дека нема разлика меѓу пенливо вино и шампањско?

Read More »

Contact

Str. Teodosij Gologanov 69 1000 Skopje, Macedonia
+389 (0)2 32 32 877
info@vodenicamulino.com.mk

© 2019 Vodenica-Mulino